Karriär

Säljare på Elite Sales

Att jobba som säljare på Elite Sales innebär att du möter både nya och befintliga kunder, både via callcenter, butik och event, och förmedlar de attraktiva erbjudanden som våra uppdragsgivare tillhandahåller. Vårt fokus ligger på att alltid ge ett positivt kundbemötande, vilket leder till kvalitativa resultat.

För att jobba som säljare krävs det att man har rätt inställning och vilja för att nå sina mål. Utöver det krävs även kunskap och vägledning. Som nyanställd kommer vi att kontinuerligt utbilda dig i både produktkunskap och säljteknik för att ge dig de förutsättningar du behöver för att lyckas som säljare.

Hos Elite Sales har du möjligheten att tjäna mer pengar än i andra yrkesgrupper. Därför erbjuder vi en garantilön med marknadens bästa provisionstrappa, där goda prestationer verkligen lönar sig.

Personlig utveckling

På Elite Sales är vi övertygade om att varje individ har ett inre driv som i rätt miljö kan blomstra. En Elit-säljare är en säljare som ständigt vill framåt för att utvecklas både som person och säljare.

Vi ger dig alla verktyg du behöver för att utvecklas och nå dina mål i din karriär både hos, och efter oss. I vår arbetsmiljö kommer du att utveckla dina kommunikativa förmågor, förbättra din sociala kompetens samt få ett större självförtroende.

Varför välja Elite Sales som arbetsgivare?

Elite Sales är ett ungt säljbolag som satsar på sina medarbetare genom att erbjuda utbildningar, personlig utveckling och karriärmöjligheter. I vår tillväxt välkomnar vi alla som är ute efter att klättra inom bolaget. Vi tror på att erbjuda en seriös arbetsplats med roliga inslag, och nedan hittar du exempel på vad vi gärna gör mellan arbetspassen.

Måndagsfrukost

Måndag morgon vill man gärna dela med sig av allt roligt som hänt under helgen. Därför samlas vi alla i köket varje måndag för att äta frukost tillsammans, och få en bra start på veckan.

Månadsmingel

Sista fredagen varje månad ställer vi till med en fest eller happening. Klockan 17.00 avslutar vi arbetet och börjar festen direkt. Utöver att festa och ha kul, firar vi även av månadens bedrifter.

Tävlingar

Det vi värderar högst är att du är en vinnarskalle som är redo att ta dig an en utmaning. Goda prestationer belönas alltid med fina priser under våra omtyckta säljtävlingar.

Låter det som en arbetsplats för dig?

Meny